Hvis det hele ser lidt mærkeligt ud, så er det fordi, jeg er ved at opdatere min hjemmeside. Nu bliver det ikke kun mit portfolio du kan finde her, men også produkter fra min selvstændige virksomhed. Jeg vil prøve lykken som iværksætter.

 

Situationen er den, at jeg prøver at starte min egen virksomhed op. Derfor er jeg ved at opdatere min hjemmeside.
På siden her, vil du kunne finde mit portofolio – har du brug for en freelance designer? Udover dette vil der være de produkter jeg designer, tager på markedet med, og forhåbentlig snart er at finde i nogle butikker

– Tak for tålmodigheden.

Jeg er i skrivende stund halvvejs i mit andet iværksætter forløb, det er fedt at få tingene fra en anden vinkel med nye sparrings partnere. Det er heller ikke helt dumt at få repeteret, hvordan det nu liiige er man gør, med de forskellige ting. Det er efterhånden 10 år siden jeg afsluttede handelskolen, hvor vi sad med kasserapporter, momsregnskab og alt det der halløj – det er jo ikke lige det sjoveste, men det hører jo med når man skal starte op selvstændigt.

Imorgen skal jeg til et netværksarrangement igennem MEDSTRØM, hvor jeg for nogle uger siden afsluttede mit første iværksætter forløb POWER UP. Det var bare så fedt, og jeg glæder mig til at se dem fra holdet igen! Det bliver spændende at høre, hvor meget der er sket den sidste måneds tid. Tiden går stærkt og man kan nå en del ! Desværre er jeg ikke selv nået så langt mht produktion, og jeg vil meget gerne igang NU. Men nu skal jeg lige være færdig her på IBC, også er det ellers bare fuld fart fremad !!

Jeg har en masse ideer, så det er mere strukturen og selve realisering jeg går og bøvler rundt med. Der skal bøvles lidt mindre og handles lidt mere. Det kan være at dagen imorgen kan give ny inspiration og energi så jeg kan komme ud over stepperne.

Er det bare mig, der har det sådan?